Pretul proprietatii tale - NSI - Real Estate

Pretul corect

Vinde proprietatea ta cu NSI Real Estate

Cum identificam pretul corect pentru proprietatea ta

Fiecare profesie are avantajele ei. In imobiliare avem oportunitatea de a explora zilnic proprietati noi si tipologii noi de proprietari, astfel am invatat sa identificam pentru fiecare imobil in parte pretul corect de tranzactionare. Piata imobiliara este in continua miscare, dar analizata segmentat fiecare zona are particularitatile ei. Este foarte simplu sa afli cu cat poti vinde proprietatea ta intr-un interval definit de timp. Cunoscand foarte bine modalitatea in care pretul de tranzactionare oscileaza pentru fiecare tip de proprietate in parte, ne bucuram sa identificam impreuna cu tine valoarea proprietatii tale. 

Fara nici un cost si cu un simplu telefon sau e-mail la adresa office@ronsi.ro, unul dintre consultantii nostri va analiza impreuna cu tine proprietatea ta si te va ajuta sa setezi un pret de tranzactionare realist ca urmare a unei evaluari individuale.

Afla Acum

Trei motive care ne recomanda sa emitem opinii de piata

Evaluare proprietti imobiliare
Peste 20.000 de proprietati evaluare

In Romania am evaluat peste 20.000 de proprietati, iar pretul indicat de noi a stat la baza unei tranzactii imobiliare in ultimii 5 ani. Indiferent ca esti din Bucuresti, Brasov, Timisoara, Oradea sau Constanta, cu siguranta vom identifica cel mai bun pret de tranzactionare pentru proprietatea ta.

.

Proprietati similare pret fiferit
Proprietati similare - pret diferit

Cu toate ca locatia dicteaza in cele mai multe cazuri pretul unei proprietati am invatat ca particularitatile pot crea diferente semnificative in tranzactionarea imobilelor. Astfel analizam atent ce este unic, personalizat si cu impact pentru proprietatea ta si apoi suprapunem cu datele detinute de noi despre zona si nivelul de tranzactionare pentru a reusi sa setam acel pret unic care te va face sa zambesti la finalul tranzactiei.

Cumpara eficient propretati imobiliare
De ce cumparam imobile?

Oricat de mult am construi diferit, sau inova in real estate, motivul ce sta la baza unei tranzactii este intotdeauna unul emotional. Chiar daca este vorba de o locuinta rezidentiala, sau o investitie, reusim sa raspundem la intrebarea de ce cumpar un imobil. Datele si analizele ne vor funiza cifre cu care impreuna vom stabili pretul de tranzactionare, dar este responsabilitatea noastra sa identificam acea persoana pentru care proprietatea ta este alegerea perfecta.